Безплатна доставка при поръчки над 120 лв.

Връщане на стока

УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ:

 

Всеки потребител има право да се откаже от закупената стока в срок от 14 работни дни. Клиентът има възможността да върне артикула/артикулите от офис на „Еконт Експрес“, ,,Speedy” или от личен адрес. Той не трябва да заплаща каквито и да било разходи, освен цената на обратната доставка. 14-дневният срок за връщане започва да тече от датата на получаване на артикула/артикулите от потребителя.

Стойността на върнатата стока ще ви бъде възстановена по посочената от вас сметка в заявлението за връщане. Срокът за възстановяване на сумата е 14 календарни дни.

 

Адресът за връщане или замяна на стока е:

 

  • ЕКОНТ ЕСПРЕС

       гр. София, Еконт офис Бизнес център Витоша, бул. ,,Черни връх” 47.

 

  • SPEEDY

        гр. София, Speedy офис, бул. ,,Черни връх” 75.

 

ЗАБЕЛЕЖКА:

Поръчан от вас артикул може да бъде върнат само при условие че НЕ са налице повреди, причинени от неправилна употреба – артикулът не е скъсан, надраскан, изцапан или с други следи от носене, пране, гладене. Задължително условие е опаковката да бъде цяла и артикулът да бъде върнат в нея. Етикетите трябва да са запазени, както и хигиенната лепенка на артикула.

В случай че някое от условията не е спазено, ние си запазваме правото да не ви възстановим сумата по вашата сметка и да ви изпратим обратно върнатия артикул.

 

Потребителят има право на рекламация в случай на:

 

  • производствени дефекти на стоката (които са открити при получаването на артикула или в 14-дневен срок при спазване на условията за връщане, посочени по-горе);

 

  • несъответствие с обявения/поръчания размер или модел.

 

В тези случаи всички разходи по връщането на артикула/артикулите ще бъдат поети от Търговеца. За направата на рекламация Клиентът се задължава да уведоми предварително Търговеца по неговата електронна поща shop@evidence.bg . Необходимо е да се приложи снимков материал, на който да е посочен дефектът. В случай на изпратен от Търговеца грешен размер или модел писмото трябва да съдържа снимката на артикула, както и номера на поръчката, където да се вижда желаният от Клиента размер/модел.

 

Формуляр за връщане на закупени от нас артикули, можете да изтеглите от бутона.

X

Хей, ти!

ЗАВЪРТИ И СПЕЧЕЛИ!

ЗАВЪРТИ КОЛЕЛОТО