Безплатна доставка при поръчки над 120 лв.
БельоМодни дамски бански костюми – тенденции
d

Модни дамски бански костюми – тенденции

Всяко момиче иска да бъде красиво и изискано, дори на плажа. За да изпълните това желание, трябва да изберете правилния стил на бански костюм.

Тъмната кожа в миналото се е смятала за символ на нисък социален статус. Слънчевото изгаряне било отличителна черта на селяните, които трябвало да работят часове на полето. Благородните хора се гордеели с аристократичната си бледост. Ситуацията била променена от главния моден гуру на своето време Коко Шанел. По време на круиз в Средиземно море, тя случайно изгаря на слънце, в тази форма е снимана от папараците и моментално се ражда нова тенденция, изискваща все по-голяма откритост от банските костюми.

Всяка година цяла армия от дизайнери създава огромен брой нови модели за момичета, които искат да се чувстват като Кралицата на плажа. 

Какви цветове и щампи ще бъдат определящи за плажната мода през 2021

Дамските бански костюми имат много характеристики, които определят техния тип и предназначение, а стиловете бански се различават, според това дали са подходящо за даден тип фигура. Но как да решите дали един или друг бански е подходящ за вас?

Ключовата характеристика на банския е неговият цвят и, разбира се, щампата, която създава най-важното и основно впечатление от цялото изображение в банския костюм. Основният цвят на сезона е ултравиолетовият.

За предстоящата ви морска почивка заложете на:

  • Плътни бански. Безкраен плажен хит – черни, бели и бежови модели, които пасват идеално на тена. Новост е приглушената естествена гама: нюанси на маслина, червена глина, горчица жълто.
  • Ярка палитра. Неоново розово, светло зелено, ярко синьо – ярките цветове са характерни за спортните бикини. Актуална е комбинацията от ярки нюанси с бели ципове и кантове.
  • Пастелни цветове. Модерните бикини и банските от една част са украсени с флорални щампи в нежни акварелни цветове.
  • Етнически орнаменти. Графичните ивици и зигзаговете напомнят за мистичните модели на африканските племена.
  • Цветове на тропиците. Екзотични цветя и дървета по бански костюми се появяват в естествени нюанси на изумрудено зелено, розово, синьо. Леопардовият принт, дошъл от гардероба през 80-те години, отново е на върха на популярността.
  • Метален. Лъскавият материал добавя лукс към едноцветните бански костюми. „Метални“ модели са боядисани в ярко розово и синьо, имитират злато и сребро.
  • Дизайнерски щампи. Банските се превръщат в платно за авторски илюстрации, корпоративни лога и жизнеутвърждаващи слогани.

Колекциите бански костюми винаги изглеждат ярки и разнообразни: те имат ахроматични модели и нежни пастели, ярки цветове, и металик.

Тази година видяхме, че жълтите и оранжевите нюанси завладяват както модния подиум, така и дамския гардероб. И съдейки по новите колекции бански костюми, в предстоящото лято веселата палитра на слънцето ще бъде в тенденция.

Изберете анималистични и хищнически щампи, флорални орнаменти, ивици, както и монохромни, които ще ви помогнат да останете в тенденция за сезон 2021-2022.

Вашият коментар

X

Хей, ти!

ЗАВЪРТИ И СПЕЧЕЛИ!

ЗАВЪРТИ КОЛЕЛОТО